Svetovanje v projektni fazi

Nakup kamina, lončene peči ali druge ogrevalne naprave je dolgoročna investicija, ki zahteva temeljit premislek. V poplavi različne ponudbe se kot investitor težko odločite katera je najbolj primerna. Od izbire tipa naprave, velikosti, moči in dodatne opreme je odvisna tudi vaša uporabniška izkušnja ter končno dolgoletno zadovoljstvo z ogrevalno napravo.

Zato so natančni podatki glede ogrevalne naprave zelo pomembni. Naši svetovalci vam bodo z veseljem predstavili lastnosti različnih ogrevalnih naprav, njihove prednosti ter razlike med njimi. Podali vam bomo tudi informacije o možnih dodatkih in opremi, ki omogočajo še bolj priročna in uporabniku prijazno uporabo. Svetujemo tudi glede uporabe materialov za zunanjo obzidavo, ki naredijo vašo ogrevalno napravo točno takšno, kot ste si jo vedno želeli.

Včasih si je izbrano ogrevalno napravo težko predstavljati v prostoru. Brez skrbi, pri nas za vgradne ogrevalne naprave izdelamo računalniški 3D izris. Na ta način si lahko boljše predstavljate, kakšen kamin ali peč boste naročili. Lahko pa na podlagi 3D izrisa tudi spremenimo, dodamo ali prilagodimo različne podrobnosti.

Povprašajte torej naše strokovnjake in dobili boste informacije, ki vam bodo pomagale pri izbiri vaše idealne ogrevalne naprave.

Rate this page