Užitek in romantika ob igri plamenov s pritiskom na gumb? Plinski kamini omogočajo prav to in so idealna izbira za tiste, ki ob modernem dinamičnem načinu življenja nimajo časa za pripravo drv in kurjenje. Primerni so tudi za mestna središča in objekte, kjer je oteženo ali onemogočeno shranjevanje drv za kamin. Ali pa za tiste, ki enostavno ne želijo imeti opravka z drvmi in »umazanijo«, ki pri tem nastane.

Plinski kamini omogočajo daljinsko nastavljanje moči gorenja in velikosti plamena, sobni termostat pa lahko tudi samodejno uravnava delovanje kamina. Pričarajo nam občutek pristnega plamena, ne da bi nam bilo potrebno vstati iz udobnega naslanjača.

Plinski kamini potrebujejo za delovanje dovod zraka in odvod dimnih plinov, ki sta posebej prilagojena plinskim kaminom. Zgorevanje je čisto, emisije pa izredno nizke.

Pristaši naravnega kurjenja z lesom so pri nas še vedno v večini in po našem mnenju je tako tudi prav. Vendar bo tudi plinski kamin kmalu postali bolj pogosta ogrevalna naprava v naših domovih, saj je še bolj prilagojen sodobnemu načinu življenja.

UNIKATNI PLINSKI KAMINI HROVAT

KATALOGI IN POVEZAVE >

SISTEMSKI KAMINI NA PLIN HROVAT

KATALOGI IN POVEZAVE >

The standard Lorem Ipsum passage, used since the 1500s

“Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.”

Ocenite to stran