Ljudje se v prijetno ogrevanih prostorih počutimo dobro, udobno in domače. Zato ne pretiravamo, če rečemo, da sta kamin ali peč srce vsakega doma. Ker ima vsakdo svoj dom rad in si zase in bližnje želi udobja in prijetnega počutja, je še kako pomembno, komu zaupamo delo, ko se odločamo za izdelavo kamina ali peči.

V mislih moramo imeti, da je izdelovanje kaminov, lončenih in krušnih peči, štedilnikov in ostalih naprav obrt, za katero so potrebna leta izkušenj, hkrati pa združuje znanja različnih strokovnjakov. Samo uigrana in izkušena ekipa z dolgoletnimi izkušnjami in poznavanjem najnovejših tehnologij vam bo znala zares dobro svetovati. Takšna ekipa pred očmi ne bodo imela zgolj trenutne cene, temveč tudi vse druge stroške, ki bi vas lahko presenetili kasneje.

VSE TO SO RAZLOGI, DA SE PRI ODLOČITVI ZA NOV KAMIN ALI PEČ OBRNETE NA NAS, PEČARSTVO HROVAT.

HROVAT PRINAŠA TOPLINO IN DOMAČNOST V VAŠ DOM

Je pozimi sploh kaj lepšega od vonja lesa, prasketanja ognja in toplote, ki se širi od njega? Je lahko kaj bolj prijetno kot dotik tople peči? V trenutku, ko položimo hladne dlani na segrete pečnice, nas spomini odnesejo v čas otroške brezskrbnosti. V spomin se prikradejo vonji in okusi, glasovi in slike, kot bi prelistavali star družinski album. Prevzame nas občutek topline, ki traja še dolgo.

V Pečarstvu Hrovat vam bomo znali prisluhniti, svetovati, načrtovati in izdelati kamin ali peč, ki vas ne bo samo grela, pač pa bo v vaš dom prinesla domačnost, udobje in dobro počutje.

NAŠI IZDELKI SO VIR PONOSA IN INSPIRACIJE

Celo v toplih dneh se vam bo pogled pogosto ustavil na vašem kaminu ali peči. Zadovoljni boste, da ste se odločili za tradicionalni način ogrevanja in da ste delo zaupali izkušenim mojstrom. Čutili boste, da se s kaminom ali pečjo Hrovat dobili več kot samo napravo za ogrevanje.

Vaš kamin ali peč bo postal eden tistih predmetov, ki vas spremljajo skozi življenje. Ob njem boste obujali spomine in ustvarjali nove; sami, v dvoje ali v družinskem krogu. In ne samo to! Ob toplem kaminu ali peči se boste lahko popolnoma umirili, sprostili in razmišljali o novih ciljih, osebnih, družinskih in poslovnih. In ne bodite presenečeni, ko boste nekega dne ugotovili, da je vaš kamin ali peč postal vir novih navdihov.

HROVAT JE NEPOBOLJŠLJIV ROMANTIK, TAKO KOT VI

Zunaj je hladno in se mrači, vaš dom pa osvetljuje in greje kamin. Od njega se širi toplota, prijeten vonj gorečega lesa, komaj slišno prasketanje in mehka svetloba. Kot nalašč, da preostanek dneva preživite v vsem udobju, ki vas obdaja.

Mogoče boste večer preživeli ob knjigi, kozarcu vina in prijetni glasbi. Še bolj verjetno pa je, da ga boste preživeli v dvoje. Plamen ne bo gorel samo v kaminu, temveč se bo razplamtel tudi v vas. Dovolite mu, da zagori z vsem žarom. Saj ste vendar nepoboljšljiv romantik. Tako kot vaš kamin.

NAŠI IZDELKI SO VRHUNSKE NAPRAVE

V Pečarstvu Hrovat se zavedamo, da je pri vsaki napravi najpomembnejše njeno varno in zanesljivo delovanje. Seveda je pri takšni naložbi, kot je v peč ali kamin, zelo pomembna tudi cena, vendar ne na račun varnosti in kakovosti. Tako kot z videzom svojih naprav prostore bogatimo, s kakovostjo vgrajenih materialov ter strokovno vgradnjo zagotavljamo tudi njihovo dolgo življenjsko dobo ter varno in brezhibno delovanje.

V Pečarstvu Hrovat imamo tako izkušnje kot znanje in razmišljamo inovativno. Prisluhnemo željam svojih kupcev, upoštevamo njihove potrebe in se prilagodimo razpoložljivim finančnim sredstvom. Uporabljamo preizkušene materiale najvišje kakovosti, ki so obstojni in odporni ter imajo dolgo življenjsko dobo. Vse to so naše prednosti, razlogi za zadovoljstvo naših kupcev in vodilo za prihodnost.

Naši izdelki so vrhunske naprave za pošteno ceno. To je naša obljuba. In obljubo v Pečarstvu Hrovat držimo.

BOGATO PEČARSKO ZNANJE, IZKUŠNJE IN ROČNE SPRETNOSTI NAŠIH MOJSTROV SE ODRAŽAJO V VSEH NAŠIH IZDELKIH!

V Pečarstvu Hrovat se zavedamo, kako pomembna je ekipa, ki skrbi za zadovoljstvo naših kupcev. Izkušeni, usposobljeni in predani strokovnjaki so naše zagotovilo in obljuba, da vam bomo znali prisluhniti in se posvetiti vašim željam, nanje pa odgovoriti z rešitvami, ki vam bodo prinesle zadovoljstvo in dobre občutke.

Ponosni smo na ekipo, ki združuje inovativne inženirje, prekaljene mojstre in monterje z dolgoletnimi izkušnjami. Vsi člani ekipe Pečarstva Hrovat se nenehno izobražujemo, tako doma kot v tujini, saj se zavedamo, da je prav znanje temelj, na katerem lahko uspešno gradimo. Kot eno najstarejših podjetij v panogi čutimo dolžnost prenašanja znanja, odgovornosti in ljubezni do pečarstva na mlajše generacije.

Dobro se spoznamo na svoje delo, pri tem pa upoštevamo smernice razvoja in spremljamo trende. Zato smo imeli odgovore na vprašanja včeraj, imamo jih danes in jih bomo imeli tudi jutri.

Ker znamo in zmoremo.

NARAVA VAM BO HVALEŽNA

Prasketanje ognja v kaminu ali peči ni zgolj prijetno za naše čute, je tudi prijazno do narave. Uporaba lesa kot vira energije ima številne prednosti. Naši kraji so z lesom bogati, zato predstavlja okolju prijazno in cenejšo alternativo ostalim gorivom. Prav tako uporaba lesa posredno pripomore k vzdrževanju gozdov, s pravilnim kurjenjem pa ne onesnažujemo zraka. Gorenje lesa je COnevtralno, kar pomeni, da se ob gorenju lesa sprosti ravno toliko CO2, kot ga je drevo porabilo za svojo rast. 

S kaminom in pečjo Hrovat boste tudi vi pripomogli k manjši obremenitvi narave. Še dolgo jo bomo lahko občudovali in uživali v vsem, kar nam nudi!

VRHUNSKA KVALITETA, NAGRAJENA Z ODLIČJI

Vodenje družinskega podjetja predstavlja poslanstvo in odgovornost, ki jo v našem podjetju jemljemo skrajno resno. Tradicionalno obrtniško znanje pečarstva bogatimo na številnih šolanjih ter strokovnih sejmih v tujini. Tako smo vedno na tekočem z najnovejšimi tehnologijami in oblikovalskimi trendi.

V več kot 60 letih delovanja podjetja smo stkali močne prijateljske vezi z našimi dobavitelji, ki spadajo med vodilna evropska podjetja v branži. Naša ekipa deluje kot velika družina, saj naš odnos temelji na medsebojnem sodelovanju, zaupanju in odkritosti. Naše vrednote pa prenašamo tudi na odnose z našimi naročniki, kjer stremimo k najvišji kakovosti svetovanja, projektiranja ter seveda naših izdelkov in storitev.

Naša prizadevanja pa ne opazijo le naši naročniki temveč tudi priznane organizacije, ki nam podeljujejo številna priznanja in pohvale za našo dejavnost. V začetku leta 2019 nam je Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije kot edinemu pečarskemu podjetju podelila zlati znak odličnosti v gradbeništvu.

Rate this page