Politika zasebnosti

Varovanje zasebnosti

Podjetje PEČARSTVO HROVAT Miha Hrovat s.p. se zavezuje k zaupnemu in varnemu obdelovanju in hrambi osebnih podatkov strank, zaposlenih in ostalih oseb, katerih osebne podatke smo pridobili.

Podjetje PEČARSTVO HROVAT Miha Hrovat s.p. v skladu z veljavno zakonodajo o varstvu osebnih podatkov v Republiki Sloveniji posveča posebno pozornost varovanju zasebnosti informacij, ki jih pridobi od uporabnikov teh spletnih strani, in osebnih podatkov, ki ji jih uporabniki posredujejo. Naše delovanje in obdelava osebnih podatkov je usklajena s Splošno uredbo o varstvu podatkov (General Data Protection Regulation, GDPR – Uredba (EU) 2016/679 Evropskega parlamenta in Sveta). V nadaljevanju vas bomo seznanili s sistemom zbiranja, shranjevanja, uporabe in širjenja osebnih podatkov.

Katere osebne podatke zbiramo na naši spletni strani?

Našo spletno stran lahko obiščete brez navedbe svojih osebnih podatkov. Navedba osebnih podatkov je potrebna le, če prejeti določeno informacijo po e-pošti ali stopiti v stik oz. oddati povpraševanje.

Izjeme pri zbiranju osebnih podatkov

Osebne podatke zbiramo le takrat, ko nam jih pošljete s prijavo, izpolnjenimi obrazci ali elektronsko pošto kot del naročila, zahtev ali povpraševanja po naročenih izdelkih oz. storitvah in v podobnih situacijah, ko ste se odločili, da nam pošljete svoje podatke.

Piškotki

Poleg osebnih podatkov, ki nam jih posredujete vi, zbiramo še informacije prek piškotkov; te lahko zajemajo spletno stran, ki je bila povezava z našim spletiščem, spletne strani, ki jih obiskujete z našega spletišča, vaš IP-naslov in čas trajanja obiska na naši spletni strani. S temi informacijami bi morda lahko ugotovili vašo identiteto, vendar tega ne počnemo.

Namen obdelave zbranih osebnih podatkov

Podatke, ki nam jih posredujete vi, ali jih zberemo prek piškotkov, obdelujemo za naslednje namene: za statistične namene, a le tako, da ni možno ugotoviti vaše identitete; za ugotavljanje težav s strežnikom in urejanje spletnih strani; za dobavo izdelkov in storitev, ki ste jih naročili na naših spletnih straneh; v druge namene, ki ste jih zahtevali oz. ste se z njimi strinjali, razen če je z zakonom predpisano drugače.

Posredovanje osebnih podatkov drugim podjetjem

Če vaše osebne podatke posredujemo zunanjim partnerjem zaradi dobave izdelkov ali storitev, ki ste jih naročili, ali v druge namene, ki ste jih odobrili in jih izvajamo s pomočjo pogodbenih partnerjev, zagotavljamo, da pogodbeni partnerji upoštevajo veljavne predpise za zavarovanje osebnih podatkov.

Kje hranimo vaše osebne podatke?

Vaši osebni podatki ostajajo v podjetju PEČARSTVO HROVAT Miha Hrovat s.p.. Hranimo jih na strežnikih, ki jih sami upravljamo. Vaših podatkov v nobeni obliki ne bomo posredovali v uporabo tretjim osebam, razen če se boste s tem strinjali, ali če bodo tako zahtevali pravosodni organi.

Varnost

Podjetje PEČARSTVO HROVAT Miha Hrovat s.p. uporablja tehnične in organizacijske varnostne ukrepe, ki vaše podatke varujejo pred manipulacijo, izgubo, uničenjem ali nepooblaščenim dostopom. Za zagotavljanje varnosti in zaupnosti osebnih podatkov, ki jih zbiramo na spletu, uporabljamo ustrezno tehnologijo za zaščito in preprečevanje izgube, neustrezne uporabe, razkritja, sprememb in uničenja.

Stik z nami

V primeru težav, vprašanj ali vpogleda, popravka, blokiranja in izbrisa svojih osebnih podatkov se obrnite na info@pecarstvo-hrovat.si.

Nenehni razvoj spleta zahteva občasno spreminjanje našega pravnega obvestila. Pridržujemo si pravico do teh sprememb.

Zadnja sprememba pravnih obvestil: Julij 2018

Rate this page