Strokovna vgradnja naših mojstrov

Montaža oziroma vgradnja naših izdelkov je vsekakor najpomembnejši del naše dejavnosti. Strokovnost in usposobljenost naših mojstrov pečarjev je nekaj, na kar smo zelo ponosni. Njihove ročne spretnosti in tehnično znanje so poleg natančnega projektiranja in izbire vrhunskih materialov glavni razlog za najvišjo kakovost naših izdelkov in zadovoljstvo naših strank.

V našem podjetju imamo 3 oziroma 4 montažne ekipe šolanih in strokovno usposobljenih pečarjev, ki se redno dodatno izpopolnjujejo na šolanjih in sejmih v tujini. Uporabljamo zgolj najboljše in najnaprednejše tehnike montaže ogrevalnih naprav.

Kot eno najstarejših podjetij v panogi z obsežnim obrtniškim znanjem čutimo tudi dolžnost do prenašanja znanja, odgovornosti in ljubezni do pečarstva na mlajše generacije. Zato v svoje vrste z veseljem sprejemamo mlade, ki v pečarstvu ne vidijo samo poklica, ampak tudi poslanstvo. Mlajši člani ekipe tako pod budnim očesom izkušenih mojstrov sprejemajo znanje in si nabirajo dragocene izkušnje. Prav oni so zagotovilo, da bo pečarstvo na Slovenskem živelo in cvetelo še naprej.

Rate this page