V Pečarstvu Hrovat se zavedamo, da je izbira pravega kamina ali peči lahko težka naloga. Da vam malce olajšamo to odločitev vam omogočamo, da si kamin vaših sanj načrtujete kar sami. Z aplikacijo Palette@Home si lahko izrišete svoj prostor in vanj umestite vaš sanjski kamin ali peč. S tem si boste olajšali odločitev o lokaciji. velikosti, obliki ali dodatkih na vašem novem kaminu ali peči. Nam pa bo vaš izris pomagal bolje razumeti vaše želje in ideje. Skupaj lahko hitreje pridemo do cilja, vi pa se med tem zabavate.

V spletni aplikaciji Palette@Home najprej oblikujete svoj prostor (Room), nato vanj umestite stavbno pohištvo (Interior fittings) temu pa sledi opremljanje prostora (Furnishings). V tem zadnjem koraku vam je na voljo tudi nabor kaminov (Fireplaces) ter masivnih lončenih peči (Tiled stoves). Izbor kaminov in peči služi kot okvirna idejna zasnova, zato priporočamo da izberete tisti model, ki najbolj ustreza vašim željam. Načrt nato v obliki povpraševanja pošljete na naš naslov.

Vse, ki želite ustvarjati na računalniku, vabimo, da kliknete na povezavo spodaj in se preizkusite kot projektant vašega novega kamina ali peči. Za uporabo na mobilnem telefonu je potreben prenos aplikacije.

IZRIŠITE SI SVOJ KAMIN


ZA IZRIS NA MOBILNEM TELEFONU UPORABITE
BREZPLAČNO MOBILNO APLIKACIJO

  1. po prenosu aplikacijo odprite
  2. kliknite na eno od okenc z znakom PLUS (+)
  3. vnesite uporabniško geslo 92840102
  4. uživajte v ustvarjanju

Rate this page