Arhitekti in projektanti

Ustvarjate projekt ali ambient za naročnika, ki želi imeti kamin, lončeno peč, štedilnik ali drugo napravo iz naše ponudbe? Ima posebno željo, ki jo želite uresničiti, in namestiti unikatno ogrevalno napravo, s katero bo urejen poseben in naročnikovim željam prilagojen prostor? Morate v projekt vključiti dimnik ali ogrevalno napravo in določiti obliko, mere in ostale tehnične rešitve? Se pri izdelavi projekta v povezavi z dimnikom in kaminom ali pečjo vedno znova srečujete z dilemami in vprašanji na katera potrebujete natančne in zanesljive odgovore strokovnjaka?

PRAVI PARTNER ZA VAS

V kolikor ste na vsaj eno vprašanje v zgornjem odstavku odgovorili pritrdilno, potem ste na pravem naslovu. V našem podjetju vaše zamisli povežemo z našimi več kot 60-letnimi izkušnjami. V skladu z vašimi in željami naročnika izdelamo kamin, peč ali druge naprave iz naše široke ponudbe. Že v projektni fazi poskrbimo za vse tehnične in varnostne podrobnosti in vam prihranimo odvečne skrbi. Naša naloga je, da vašo idejo izvedemo in jo povežemo v oblikovno in funkcionalno celoto.

Številni arhitekti, notranji oblikovalci in projektanti so v Pečarstvu Hrovat prepoznali strokovnega in zanesljivega partnerja, ki mu zaupajo že vrsto let, na kar smo zelo ponosni. S skupnimi močmi smo ustvarili številne navdušujoče izdelke, ki so v ponos investitorjem kot tudi vsem ostalim.

Vabimo vas, da se pridružite zadovoljnim kolegom, ki z nami sodelujejo. Prepričani smo, da boste z veseljem vedno znova novim naročnikom predlagali vgradnjo kamina ali peči v sodelovanju s Pečarstvom Hrovat.

MATERIALI

Poleg brezhibnega delovanja in kakovosti pri projektiranju in izdelavi naprav posebno pozornost posvečamo tudi videzu. Ta mora biti prilagojen željam naročnika in se skladati z ambientom. Pri tej nalogi je na voljo velika izbira različnih materialov, ki omogočijo popoln videz naprave.

V zadnjih letih se je na področju uporabe materialov v pečarstvu spremenilo marsikaj. Poleg tradicionalnih materialov, kot so pečnice in šamot, so sedaj na voljo številni materiali, ki omogočajo izvedbo idej najzahtevnejših naročnikov in najbolj kreativnih arhitektov, notranjih oblikovalcev in projektantov.

Prepustite se domišljiji in si oglejte, koliko različnih materialov uporabljamo pri izdelavi kaminov, peči in drugih ogrevalnih naprav za naše naročnike v poglavju KAKŠNI MATERIALI SO NA VOLJO?

GALERIJA

V letih ustvarjanja in sodelovanja z arhitekti, notranjimi oblikovalci in projektanti so nastali številni unikatni izdelki, ki so bili ustvarjeni z mislijo na uresničitev želja naročnika ter maksimalno funkcionalnost. V galeriji smo zajeli nekaj naših izdelkov, na katere smo še posebej ponosni.

NAJBOLJŠI DIZAJN ZA VAŠE NAROČNIKE

Naši izdelki in izdelki naših dobaviteljev so izbrani in oblikovani tako, da zadovoljijo tudi najzahtevnejša pričakovanja naročnikov. Izbrali smo nekaj serij, pri katerih smo poleg kakovostne izdelave poseben poudarek namenili tudi dizajnu:

FOCUS – legendarni francoski kamini, ki so že desetletja pojem inovativnega dizajna,

PLANIKA FIRES –  kamini na bioetanol z izredno pristnim plamenom in dovršeno tehnologijo – za poznavalce.

CB-STONE TEC – kamini, masivne peči ter kaminske peči iz naravnega kamna in keramike.

KAUFMANN FACES – unikatna stenska keramika za oblaganje sten, peči, kaminov…

GLAMM FIRE – vrhunsko oblikovani kamini za dom in vrt, ki vam vzamejo sapo – za tiste, ki hočejo več.

BRUNNER URFEUER – sodobni odprti kamini za pristen stik s plamenom,

DESIGNER KACHELÖFEN by KAUFMANN KERAMIK – retro male peči iz pečnic Kaufmann,

 

Oglejte si kataloge teh izdelkov v poglavju Katalogi in povezave

TEHNIČNA NAVODILA ZA PROJEKTIRANJE

Naše podjetje ima izredno bogate izkušnje s projektiranjem ogrevalnih naprav in njihovo vgradnjo v vse vrste objektov. Že v projektni fazi svetujemo glede izbire ogrevalne naprave in umestitve v prostor. Opozorimo tudi na tehnične podrobnosti ter morebitne pomanjkljivosti projekta, ki bi lahko otežile vgradnjo ali delovanje naprave. Poskrbimo torej, da je že v projektni fazi vse pripravljeno za nemoteno vgradnjo ogrevalne naprave brez zapletov in dodatnih del ter stroškov.

Na splošno o tej temi lahko preberete na podstrani BREZSKRBNI V OBJEMU DOMA ter KAKO ZAČETI.

Več nasvetov lahko preberete v navodilih za projektiranje.

NAVODILA ZA
PROJEKTIRANJE

TEHNIČNE SKICE KAMINSKIH VLOŽKOV SPARTHERM (CAD)

Za lažje delo in projektiranje kaminov smo pripravili zbirko CAD načrtov kaminskih vložkov našega dolgoletnega dobavitelja Spartherm. Gre za vrhunske kaminske vložke vodilnega evropskega proizvajalca, ki s kakovostjo in veliko izbiro zagotovo zadovoljijo še tako zahtevne naročnik.

Načrti so pripravljeni v formatu .dwg. Omogočajo stalen dostop do vseh podatkov o kaminskih vložkih in brez težav jih boste vključili v svoje načrte objektov.

PRENOS NAČRTOV
CAD (745 mb)

4/5 - (2 votes)