Tradicionalni način priprave hrane je zagotovo najboljši. Vsako prehitevanje se opazi pri vonju, še bolj pa pri okusu. Na naših štedilnikih boste kuhali z veseljem, saj boste kuhali boljše in bodo vašo kuho opazili in hvalili vsi!

Štedilniki na drva imajo v našem alpskem in predalpskem prostoru poseben pomen. Že v kuhinjah naših prednikov so skrbeli za ogrevanje in pripravo hrane. To so ohranili vse do danes, ko še vedno zelo pogosto tudi v modernih in tehnično dovršenih oblikah najdejo svoj prostor v kuhinjah po vseh Sloveniji.

Z zidanim štedilnikom Hrovat dobite unikaten izdelek, s katerim niste odvisni od elektrike ali plina, vrhunski izkoristki in nizke emisije pa omogočajo okolju prijazno ogrevanje in pripravo hrane. Poleg zidanih štedilnikov vseh vrst si oglejte tudi našo široko ponudbo vrhunskih tipskih industrijsko izdelanih štedilnikov priznanih evropskih dobaviteljev.  Prepričali bodo tiste, ki želite hitro in čistejšo montažo ter modernejši dizajn.

ZIDANI ŠTEDILNIKI HROVAT

KATALOGI IN POVEZAVE >

Z izdelavo zidanih štedilnikov na drva se ukvarjamo že 60 let. Pri projektiranju in izvedbi štedilnika se povsem prilagodimo vašim željam, zato je vsak naš izdelek unikaten. Široka izbira kakovostnih materialov omogoča, da v vaš dom vgradimo napravo, ki bo prilagojena prav vam. Strokovna vgradnja naših mojstrov pečarjev je zagotovilo za kakovostno delovanje, obstojnost ter užitek ob uporabi.

Naši zidani štedilniki zmorejo vse:

  • Kuhanje, pečenje, gretje ter ostale načine priprave izvrstne hrane na tradicionalen način.
  • Ogrevanje prostora, v katerem so postavljeni in tudi sosednjih prostorov.
  • Ogrevanje celotnega objekta z ogrevanjem vode s povezavo na centralno ogrevanje.

GALERIJA ZIDANIH ŠTEDILNIKOV NA DRVA

TIPSKI PROSTOSTOJEČI ŠTEDILNIKI

KATALOGI IN POVEZAVE >

Poleg unikatno izdelanih zidanih štedilnikov ponujamo tudi veliko izbiro tipskih prostostoječih štedilnikov priznanih evropskih proizvajalcev RIZZOLI (Italija, Južna Tirolska), GREITHWALD (Italija, Južna Tirolska), TYROLA (Italija, Južna Tirolska) ter BRUNNER IRON DOG (Nemčija).

To so industrijsko izdelani štedilniki, ki omogočajo hitro in preprosto vgradnjo v vašo kuhinjo brez večjih posegov in pečarskih del.

Večinoma so izdelani iz kovinskih elementov, nekateri pa omogočajo tudi izbiro dekorativnih dodatkov iz keramike. Izbirate lahko med številnimi serijami, ki se med seboj razlikujejo v tehničnih lastnostih in dizajnu.

Med njimi najdemo tudi serije s pečico pod kuriščem (Rizzoli – serija M) ali pa modele iz masivnega litega železa (Iron Dog). Popularni so štedilniki Rizzoli serije R, ki omogočajo vgradnjo v kuhinjo in stik z lesenimi kuhinjskimi elementi. Na voljo so serijski izolacijski dodatki, večina pa izbere modele RI oziroma RVI, ki imajo na obeh straneh integrirano certificirano izolacijsko oblogo. Za nostalgike pa je na voljo serija Rizzoli L z dekorativno keramiko.

Rate this page