Izbira najboljših materialov in izdelkov

S strankami v projektni fazi predvidevamo možnosti in izberemo optimalno rešitev. V fazi gradnje sodelujemo pri izvedbi dimnika in dovoda zraka ter z informacijami in nasveti poskrbimo za ustrezno pripravo objekta. Ko je vse to končano, pa pride naša glavna naloga – vgradnja ogrevalne naprave.

V več kot 60 letih delovanja podjetja smo na podlagi testiranj in izkušenj izbrali ozek krog priznanih dobaviteljev, katerih izdelki in materiali ustrezajo našim strogim merilom. Samo najboljši materiali, izdelki in oprema so dovolj dobri za naše kupce. Zato imamo tudi sami enako stroge zahteve do naših dobaviteljev.

Kaminski vložki vodilnih evropskih proizvajalcev (Spartherm, Brunner, Hoxter) so zagotovilo za vrhunsko in dolgoletno delovanje. Vrhunska vrata za lončene peči omogočajo optimalno funkcijo in visoke izkoristke. Kakovostni štedilniki priznanih proizvajalcev že leta razveseljujejo številne uporabnike. Vsi produkti, naprave in njihovi sestavni deli so skrbno izbrani brez kakršnihkoli kompromisov.

Vsi naši kamini in peči so v ogrevalnem delu izdelani iz masivnih kaminbau plošč iz litega šamota. Te akumulacijsko sevalne plošče omogočijo akumulacijo in nežno sevanje toplote še dolgo po prenehanju gorenja. Nanje prisegamo že več kot 20 let.

Pri izbiri zunanjega videza ogrevalnih naprav je na voljo izredno širok nabor kakovostnih materialov po zadnjih oblikovalskih smernicah. Tako lahko tudi najzahtevnejši kupci najdejo primerne materiale in videz ogrevalne naprave prilagodijo svojim željam.

Še bi lahko naštevali, vendar menimo, da nam je uspelo prikazati svoj odnos do izbire materialov pri izdelkih in svoje vodilo pri tem: samo najboljše je dovolj dobro za nas in naše kupce.

Rate this page