Kakšne velikosti in oblike naj bo moja nova ogrevalna naprava?

Ogrevalna naprava nima zgolj funkcionalne vrednosti, ampak je tudi v arhitekturnem in oblikovalskem smislu pomemben element vašega doma. Velika izbira oblik ter velikosti različnih vrst naprav omogoča, da vsakdo najde nekaj primernega za svoj dom.

Velikost ogrevalne naprave je običajno najbolj odvisna od razpoložljivega prostora. Ta že določa največje mere ogrevalne naprave, ki jo lahko izberemo. Če bo ogrevalna naprava služila kot glavni vir ogrevanja, je treba njeno velikost, velikost kurišča in ogrevalne površine prilagoditi toplotnim potrebam prostora oziroma objekta. Večina naših izdelkov je unikatne izdelave in zato prilagoditve ne predstavljajo nobene ovire.

Oblika ogrevalne naprave je zelo pomembna z estetskega in arhitekturnega vidika. V našem podjetju pri unikatno izdelanih vgradnih ogrevalnih napravah sledimo arhitekturnim trendom in strankam omogočamo izbiro najmodernejših oblik in dizajna. Največkrat se pri obliki najbolj priljubljenih ogrevalnih naprav pogovarjamo o obliki vrat s steklom. Najbolj priljubljeni med vgradnimi kamini s kaminskim vložkom na drva so ravni, kotni, dvostranski (tunelski), polkrožni ter tristranski kamini.

Tudi samostoječe oziroma tipske ogrevalne naprave (kaminske peči na drva ali pelete, štedilniki …) v naši ponudbi so večinoma moderne in estetsko dovršene. Vsekakor pa se najdejo tudi rustikalni modeli za ljubitelje tega sloga.

Sodelujemo s številnimi arhitekti in oblikovalci, s katerimi ustvarjamo navdušujoče in inovativne oblike ogrevalnih naprav. Te dragocene izkušnje nam predstavljajo navdih in motivacijo, ki ju s pridom uporabljamo pri projektiranju bodočih izdelkov.

V Galeriji slogov si lahko ogledate osnovne delitve slogov in izberete tistega, ki vam ustreza. Največ informacij o velikosti in obliki vaše nove ogrevalne naprave pa vam lahko zaupajo naši prijazni svetovalci.

Rate this page