Zakaj cena ne sme biti edini dejavnik, pri izbiri vaše ogrevalne naprave?

24.08.2018 /

V našem podjetju se trudimo kupcem predstaviti prednosti svojih izdelkov ter bistvene lastnosti, ki vplivajo na boljši izgled, funkcionalnost in delovanje. Velik poudarek dajemo izobraževanju pred nakupom, da lahko naročnik res izbere napravo po svoji meri. Želimo tudi, da naročnik pred nakupom razume, zakaj so izdelki kvalitetnejši, uporabnejši in zanesljivejši od konkurenčnih. Več o tem si lahko preberete na naši spletni strani – BREZSKRBNI V OBJEMU DOMA.

Pri izbiri kamina, peči ali druge ogrevalne naprave se človek slej ko prej vpraša tisto vsem znano vprašanje – ali je cena res tisto najpomembnejše, kar vpliva na izbiro izvajalca? Veliko ponudnikov nizkocenovnih izdelkov se hvali z visoko kvaliteto materiala, profesionalnimi storitvami in zagotovljenim zadovoljstvom uporabnika. Pa je res tako?

Kot v vseh gradbenih panogah je tudi v pečarstvu ponudba izredno pestra. Veliko število ponudnikov se trudi prepričati kupce in pridobiti posel. Ampak potrebno se je vprašati, ali je res smiselno zaupati nekomu, ki zagotavlja najboljšo kvaliteto ter hkrati tudi najnižjo ceno? Običajno ti dve stvari ne gresta skupaj.

Vse naše izobraževalne aktivnosti ter svetovanje pred nakupom so namenjene temu, da se kupec izobrazi o napravi, ki jo kupuje. Le tako lahko razume delovanje, materiale ter pomembne lastnosti ter funkcije naprave. Tako ve, na kaj mora biti pozoren in kje ne sme sklepati kompromisov. Hkrati pa kupcu postane jasno, da cena vsekakor ne sme biti edini oz. glavni dejavnik pri izbiri izvajalca kamina, peči ali drugih ogrevalnih naprav.

Naše podjetje ima več kot 60 letno tradicijo v pečarski stroki. Staremu obrtniškemu znanju smo dodali nova znanja, tehnologije in materiale, kar pomeni, da vam zares lahko ponudimo vrhunsko ogrevalno napravo po vaših željah. Zavedamo se, da je pri vsaki napravi najpomembnejše njeno varno in zanesljivo delovanje. Seveda je pri takšni naložbi, kot je v peč ali kamin, pomembna tudi cena, vendar ne na račun varnosti in kakovosti. Več o podjetju lahko izveste na naši spletni strani – O PODJETJU.

V vseh letih razvoja podjetja nenehno izpopolnjujemo svoje znanje in se izobražujemo na seminarjih in šolanjih doma ter v tujini. V vseh teh letih smo že dobili odgovore na vprašanja, kot so: Kako delujejo naše naprave? Kaj lahko izboljšamo? Kateri materiali so najbolj primerni? Kje delamo napake? Odgovori na ta vprašanja so nam dali možnost izboljšave procesov, materialov, postopkov in s tem tudi končnega izdelka. Usklajena ekipa skrbi, da od projektne faze in našega prvega srečanja, pa do zaključka montaže in prevzema naprave vse teče tako kot mora.

ŠE VEDNO NISTE PREPRIČANI, KOMU BI ZAUPALI IZDELAVO VAŠE OGREVALNE NAPRAVE?

Vsekakor razumemo. Odločitev za novo ogrevalno napravo je investicija za vsaj eno generacijo. Potrebno je natančno definirati želje, pretehtati možnosti in sprejeti najboljšo odločitev. Želimo vam, da boste eden od tistih uporabnikov naših naprav, ki trdijo, da je bil nakup kamina ali peči pri Pečarstvu Hrovat najboljša investicija v njihovem življenju. In takih ni malo.

Odločitev je seveda vaša. Tudi mi smo samo ljudje, včasih ne moremo izpolniti vseh želja, včasih tudi mi naredimo napako. To seveda tudi pošteno priznamo. Ponosni pa smo na svoje izkušnje, zadovoljne naročnike ter odnos do svojega dela in naših strank. Pri nas je glavni cilj vedno zadovoljstvo naročnika. Zadovoljstvu s svetovanjem, načrtovanjem, izbiro materialov, kakovostjo naprave, izgledom in njenim delovanjem

.Naši izdelki so vrhunske naprave za pošteno ceno. To je naša obljuba. In obljubo v Pečarstvu Hrovat držimo!

Rate this post

Rate this post