Ultimativni pribor za kamine in peči!

23.11.2018 /

Zima je čas, ko se grejemo pred kaminom, pijemo vročo čokolado in uživamo ob gledanju dobrega filma ali serije.

Dober kamin oz. peč je seveda prvi pogoj, da je vse to mogoče. Ne samo, da v dom prinese toploto, temveč poskrbi, da se dom spremeni v oazo udobja, domačnosti ter seveda prasketanja ognja.

O merilih kvalitetne ogrevalne naprave, smo že veliko napisali. Članek si lahko preberete TUKAJ.

Prav tako smo v prejšnjem blogu opisali 4 »TOP« dodatke, ki še dodatno nadgradijo vašo napravo. Najdete ga TUKAJ.

stojalo za drva, dodatek za kaminTokrat, pa bi radi z vami podelili še nekaj nasvetov o priboru in dodatkih za kamin, ki poskrbijo za res vrhunsko izkušnjo.

STOJALO ZA DRVA

Lahko ga poimenujemo tudi manjši brat niše za drva. Govorimo o prikladnem dodatku za kamine in peči, ki vam bo zmanjšal mrzle sprehode do drvarnice in obenem ne bo zavzel veliko prostora. A brez skrbi vanj lahko naložite dovolj drv, da boste brez težav preživeli sproščujoč in romantičen večer.

ČISTILNO SREDSTVO ZA ČIŠČENJE STEKLA čistilno sredstvo za čiščenje stekla kamina ali peči

Eden izmed nujnih dodatkov. Profesionalno čistilno sredstvo bo poskrbelo, da bo vaše steklo vedno čisto, vi pa boste uživali v pogledu na prasketajoč ogenj.

Čistilo vedno nanesite na krpo in šele nato očistite steklo. S tem preprečite zatekanje čistila v tesnila na vratih in se izognete nepotrebnim stroškom.

pribor za kamin

4- DELNI PRIBOR ZA KAMIN

Metla, klešče, lopatica in grebljica. Set, ki ga mora imeti vsak kamin. Skrbi za praktično in hitro čiščenje vsake ogrevalne naprave.

Svetujemo vam, da vedno izberete kvalitetnejši set, saj vam bo služil dalj časa, predvsem pa se bo ujemal z modernimi gradnjami in vam ne bo skazil celotne podobe vaše dnevne sobe.

NETILNO SREDSTVO

Super praktične netilne palčke so izjemno uporabne za vse, ki imajo malce težav, ko kurijo ogenj. Vsem se je namreč že zgodilo, da smo želeli pričarati romantično večerjo ob prasketajočem ognju, dobili pa smo samo zadimljen večer.

 

netilno sredstvo za kamin

Z uporabo netilnih palčk se bomo temu izognili, saj ogenj izjemno hitro zagori, obenem pa nimajo neprijetnega vonja kot nekateri podobni produkti.

NAJBOLJŠI DODATEK JE VEDNO DOBRA DRUŽBA

Če se odločate za kamin oz. ga že imate, si velja zapomniti eno pomembno stvar. Najboljši dodatek vašemu kaminu je vedno dobra družba.

Sproščen večer ob prasketanju ognja in dobri hrani bo zagotovo poskrbel za nepozabne spomine, ki se jih boste radi spominjali.

Na vse zgoraj opisane izdelke, lahko koristiš BLACK FRIDAY kodo BF15.

Rate this post

Rate this post