3 Ideje za nadgradnjo vašega poletnega vrta

05.06.2019 /

Poletni vrt je odličen dodatek našim domov. Ne glede na to kdaj berete članek je dejstvo, da kamine uporabljamo, ko je zunaj toplo. Običajno po  deževnem maju nas prvi dnevi junija razveseljujejo s sončnimi in toplimi dnevi. To pa nam ne nariše samo nasmeha na obraz, ampak tudi usmeri misli na vrt in poletno uživanje na poletnem vrtu. V tem zapisu se bomo zato posvetili trem vrtnim dodatkom, ki jih lahko najdete v našem programu in, ki bodo vašemu vrtu dali nove dimenzije. V članku smo predstavili 3 ideje:

  • Unikaten zidan žar
  • Letna kuhinja
  • Zunanji dekorativni kamin

1. Unikaten zidan žar

Vrt je vedno veljal za kraj, kjer se sproščamo, družimo s prijatelji in z družino ustvarjamo skupne trenutke. Vse to je še boljše, če je podprto z dobro hrano. In nič ni boljšega kot preživljanje sončne nedelje ob cvrčanju čevapčičev na žaru.Vrtni kamin

Seveda je žarov več vrst. Od enostavnih, ki jih kupimo v vsaki malce bolje založeni trgovini, do zidanih žarov, ki vrtu ne dodajo samo kulinarične nadgradnje, temveč ga popestrijo s svojim unikatnim videzom.

Poleg tega so kvalitetni zidani žari veliko bolj obstojni in na njih boste lahko spekli več, saj so praviloma večji.

Zaradi vseh teh kvalitet zidane vrtne žare uvrščamo med naše 3 top nadgradnje vrta.

2. Letna kuhinja

Če pa želite »kulinaričnost« svojega vrta še dodatno nagraditi, potem morate imeti letno kuhinjo. Le te postajajo vedno bolj priljubljene, saj omogočajo kuhanje vseh stvari praktično na vrtu.

Od navadne pice do sofisticiranih jedi in drugih kulinaričnih dobrot. Vse to na svežem zraku, kjer se mimogrede družite s svojo družino in preprosto uživate v toplem poletnem vremenu.

Lepa letna kuhinja z lesom in kamni

Poleg zgoraj naštetih prednosti pa piko na i postavi bližina. Ker je poletje idealno za kosila na prostem, je pot, od notranje kuhinje do zunanje mize, dolga in velikokrat kaj polijemo, ali stresemo. Letna kuhinja odpravi te skrbi, saj s pravim načrtovanjem, to težavo hitro odpravimo in samo uživamo v kosilu na svežem zraku.

3. Zunanji dekorativni kamini

V svoji zadnji točki pa pridemo do esence vsakega vrta. Sproščanje! Lep urejen vrt je naša mini oaza, kjer najdemo mir in se sprostimo od vsakodnevnih stresov.

Da dosežemo ta mir, mora vrt imeti pravo mero estetike in elementov, ki v nas vzbudijo mir. En izmed takih elementov je zagotovo dekorativen kamin na bioetanol. Kamin združuje moč ognja in eco element, saj je bioetanol čist in ne proizvaja saj oz. drugih odpadnih materialov.

Dekorativen kamin na bioetanol

V praksi to pomeni, da lahko po dolgem dnevu samo stisnete en gumb in vaš vrt zažari v soju ognja. Vse kar še potrebujete, je vaša boljša polovica in kozarec dobrega vina v roki ter večer bo popoln.

Rate this post

Rate this post