Tako kot urejena zelenica, grmičevje ali gredice je tudi kamin nepogrešljiv element vsakega družinskega vrta. Veliko kulinaričnih navdušencev se odloči za našo letno kuhinjo, vrtni kamin in pizza peč. Za tiste pa, ki vrtnega kamina ne potrebujejo ali zanj nimajo prostora, v našem podjetju ponujamo drugačno obliko dekoracije vrta.

To so dekorativni vrtni kamini. Na vrtu pričarajo posebno čarobno vzdušje in so središče vsake vrtne zabave. V široki ponudbi vrtnih dekorativnih ognjišč lahko vsakdo najde primeren model za svoj vrt. Tisti, ki želite enostavno ali celo samo s klikom na gumb, pričarati ogenj se boste odločili za plin ali bioetanol. Ljubitelji prasketajočega plamena pa boste izbrali drva in uživali tudi ob pečenju dobrot ter druženju ob tabornem ognju.

Vrtni dekorativni kamini postajajo vse bolj popularni pri modernih družinah in posameznikih, ki nimajo želje po peki na vrtu ali pa na svojem vrtu nimajo prostora za velik žar ali letno kuhinjo. Ko prižgete ogenj, takšen kamin postane središče vrta ob katerem se ob mraku zbere cela družba. Kozarec vina, obujanje spominov ali petje ob kitari, vse to v siju ognja dobi še dodaten čar.

V našem podjetju so na voljo vrtni dekorativni kamini priznanih proizvajalcev, ki zagotavljajo brezskrbno uporabo in zadovoljstvo ob uporabi. Poskrbijo za prijetno vzdušje in toploto, na kaminih na drva pa lahko seveda tudi kaj spečete.

  • GlammFire navdušuje s svojimi izbranimi modeli vrtnih dekorativnih kaminov na drva ali bioetanol za najzahtevnejše.
  • Planika Fires ponuja vrhunske dekorativne kamine na plin ter bioetanol.
  • Podjetje Spartherm ima v svoji ponudbi serijo vrtnih dekorativnih kaminov na plin Fuora.
  • Podjetje Wodtke ponuja dizajnerske vrtne dekorativne kamine iz kortena na drva.

Našo ponudbo si lahko ogledate v galerijah dekorativnih vrtnih kaminov na drva, bioetanol in plin.

DEKORATIVNI VRTNI KAMINI NA DRVA

KATALOGI IN POVEZAVE >

DEKORATIVNA VRTNI KAMINI NA DRVA

Rate this page